In aceasta sectiune, configurezi profilul salariatului pe fiecare luna in parte pentru a genera statul de salarii.

Astfel, se preiau din pontaj informatiile necesare calculului salarial: numarul de ore suplimentare, concedii de odihna, medical, concediu fara plata, numarul ore suspendare, zile libere platite, zile somaj tehnic, prime brute, avantaje in natura, numar tichete de masa acordate, contravaloare tichete cadou, retineri, avansuri acordate.

O alta functionalitate disponibila in aceasta sectiune este posibilitatea de vizualizare a fluturasului de salariu, mergand pe iconita de langa numele angajatului.

Din acest ecran, cu ajutorul butonului Spre statul de salarii, poti genera statul. Se deschide ecranul de previzualizare stat, unde se afiseaza statul in ciorna. Il poti salva sau, la constatarea unor greseli, modifica prin selectarea optiunii din Actiuni ( acestea se fac in ecranul Calcul salarii care se va deschide in acest caz).

Dupa salvare, statul se Blocheaza din butonul gri, iar din Actiuni poti: tipari, exporta PDF si vizualiza fluturasi cu posibilitate de printare a acestora in format PDF A4. 

Daca se doreste revenirea pe stat, se poate debloca si reveni la statusul de ciorna.

Ai găsit răspunsul căutat?