Raportul Vanzari este extras pe baza documentelor inregistrate doar in meniul Vanzari si achizitii. Astfel, in aceste liste gasesti rapid vanzarile pe care le-ai inregistrat in aplicatie intr-o anumita perioada de timp.

Ca optiuni de afisare a listelor, ai la dispozitie 10 tipuri de informatie de vizualizat in raport.

Printre acestea se afla si optiunea Rest de incasat pentru fiecare factura in parte, astfel incat sa poti cunoaste soldul final pe fiecare document in parte. Poti obtine rapid si o lista a facturilor neincasate.

Mai mult decat atat, cu ajutorul functiei de Filtrare, poti vizualiza soldul unui client de incasat compus din documente.

Tot din functionalitatea Filtrare, poti obtine un raport cu documentele cu sold 0 sau diferit de 0, inregistrate intr-o anumita moneda sau in functie de starea documentului: finalizat sau ciorna.

Pe langa Registrul jurnal, doar in acest raport se mai pot vizualiza facturile pastrate in ciorna in aplicatie in urma efectuarii sincronizarii.

De asemenea, din acest ecran poti inregistra o Vanzare noua doar prin apasarea butonului dedicat. Butonul ne va duce direct in ecranul de inregistrare al operatiunii din meniul Vanzari si achizitii dupa ce alegi tipul operatiunii: interna sau externa.

Acest rapoart se poate exporta in format Excel unde prelucrezi informatia dupa propriile nevoi.

Ai găsit răspunsul căutat?