In aceasta sectiune gasesti partenerii adaugati in aplicatie prin import initial sau prin adaugare ulterioara prin intermediul butonului Adauga partener din meniuri Vanzari si achizitii.

Ecranul poate fi setat a fi afisat cu oricare din coloanele din optiunea Coloane, care cuprinde 7 coloane posibil a fi afisate, conform print screen-ului de mai jos:

Rapotrul, in forma implicita, se afiseaza cu 7 coloane, dar se poate alege oricare alta configurare in ceea ce priveste numarul si denumirea acestora. Schimbarile se fac de la optiunea Coloane.

Coloana Erori semnaleaza un posibil CIF gresit, denumirea incorecta sau incompleta a unui judet sau tari (de exemplu Ro in loc de Romania).

Butonul Filtrare rezultate permite selectarea partenerilor dupa oricare din coloanele cuprinse in tabel.

Chiar daca informatia privind codul analitic al partenerilor nu este vizibila in raport, filtrarea se poate realiza inclusiv dupa aceast criteriu.

Daca doresti modificarea in masa a anumitor informatii legate parteneri utilizeaza butonul Alege actiunea. Aici poti actualiza, pe de o parte, informatii legate de tara, judet localitate si, pe de alta parte, statusul TVA al celor pe care ii selectezi.

Modul de functionare este urmatorul:

  • Filtrezi partenerii pe care vrei sa-i actualizezi
  • Alegi parametrii pe care vrei sa-i modifici (in cazul modificarii statusului TVA trebuie sa stabilesti si data de la care se modifica acesta)
  • Actualizezi

Exemplu: Ai „RO” la Tara pe 500 de parteneri. Poti filtra acesti partenerii pentru a face modificarea din RO in Romania. 

Fiind  modificari importante, inainte de a finaliza operatiunea, apare o fereastra de confirmare:


Ai găsit răspunsul căutat?