In aceasta sectiune gasesti partenerii adaugati in aplicatie prin import initial sau prin adaugare ulterioara prin intermediul butonului Adauga partener din meniuri Vanzari si achizitii.

Ecranul poate fi setat a fi afisat cu oricare din coloanele din optiunea Coloane, care cuprinde 7 coloane posibil a fi afisate, conform print screen-ului de mai jos:

Rapotrul, in forma implicita, se afiseaza cu 7 coloane, dar se poate alege oricare alta configurare in ceea ce priveste numarul si denumirea acestora. Schimbarile se fac de la optiunea Coloane.

Coloana Erori semnaleaza un posibil CIF gresit, denumirea incorecta sau incompleta a unui judet sau tari (de exemplu Ro in loc de Romania).

Butonul Filtrare rezultate permite selectarea partenerilor dupa oricare din coloanele cuprinse in tabel.

Chiar daca informatia privind codul analitic al partenerilor nu este vizibila in raport, filtrarea se poate realiza inclusiv dupa aceast criteriu.

Daca doresti modificarea tarii, judetului sau localitatii pentru mai multi parteneri utilizeaza butonul Alege actiunea, astfel incat sa poti modifica in masa partenerii selectati anterior.

Exemplu: Ai „RO” la Tara pe 500 de parteneri. Poti filtra acesti partenerii pentru a face modificarea din RO in Romania. Aplicatia va cere si o confirmare inainte:

Ai găsit răspunsul căutat?